Елена Йончева и бившият й мъж Пламен Тодоров са в много

...
Елена Йончева и бившият й мъж Пламен Тодоров са в много
Коментари Харесай

Бившият на Елена Йончева: Тя похити детето ни

 Елена Йончева и някогашният й мъж Пламен Тодоров са в доста неприятни връзки и скоро ще влязат в правосъдната зала, да да позволяват проблемите си.

Бившата журналистка и сегашна евродепутатка отпътува със сина си Теодор за Брюксел и от този момент бащата на детето въобще не го е виждал. Хора от обкръжението на архитекта споделят, че той бил доста наскърбен от този факт и възнамерявал да търси правата си по правосъден път.  " Тя похити сина ни ", гневен е Пламен.

Политическата кариера Йончева потръгна, само че от една година персоналният й живот търпи сериозна рецесия. Тя публично се раздели с Тодоров поради невярност от негова страна. С днешна дата прелюбодеецът живее с новата си любимка Виктория, която е едвам на 28 години.

Свидетели настояват, че при започване на предишното лято Елена изгонила Пламен с величествен скандал. Тогава доброжелатели я осведомили, че мъжът й има държанка и с това чашата на тъпението й преляла. Разгневената Йончева му събрала багажа в няколко сака и ги изхвърлила през терасата на дома им.

Елена от дълго време подозирала, че бащата на сина й има друга жена, само че предпочитала да си затваря очите и да се съсредоточни върху политическата си кариера. Скоро обаче ситуацията излязло отвън надзор и намесата й била наложителна. Архитектът вдлъбнат до уши по любовницата си и без никакъв срам я представял пред другари и родственици. Двамата са сътрудници и ежедневната работа по разнообразни планове ги сближила, само че връзките им бързо минали границата на строгото професионално другарство.

От няколко месеца архитектът живее с младата Виктория под един покрив. Това напълно вбесило Йончева, която взела дребния Теодор със себе си в Брюксел и от гняв изцяло лимитирала контактите с татко му. Пламен дал своето позволение детето да напусне границите на България, само че не подозирал, че няма да го види повече. Преди месец и половина хлапето навърши 4 години, само че не съумяло да означи празника дружно с баща си. Тодоров пък се заканил, че ще заведе дело против някогашната си, откакто не са могли да се схванат като рационални и огромни хора.

Детето било записано в елитна детска градина в белгийската столица и по думите на Елена се чувствало чудесно. В началото архитектът се опитвал да омилостиви Йончева и да провежда по-чести срещи със сина си, но тя била непреклонна и измисляла разнообразни оправдания, с цел да ги анулира – ту момченцето било болно, ту не желало да пътува до България, ту нещо друго, осведоми " Уикенд ".

Близки до евродепутатката се надявали, че тя ще омекне и ще преглътне огорчението и разочарованието от изневярата, само че уви – излъганата жена била непреклонна.

Връзката на Пламен Тодоров и Елена Йончева стартира преди цели 10 години и мина през доста тествания. Журналистката забременя на пределната възраст от 52 година след няколко опита инвитро в чужбина, само че появяването на бебето не съумя да я трансформира в кротка стопанка. Малко след раждането, някогашната сърдечна приятелка на Сергей Станишев реши, че ще гради политическа кариера и въпреки че реализира триумфи в тази област, това се случи за сметка на персоналния й живот.

Покрай работохолизма й пострадаха връзките с Пламен, тъй като двамата съвсем не се засичали в общия им дом, а когато това се случвало, даже не разговаряли. Някога Йончева бе неразделна с бащата на сина си, само че на връзката им към този момент е в историята, краят й настъпи с гръм и тропот, а връзките им сега са смразени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР